Cabina Foto

Despre noi

Photo Booth-ul este gandit pentru evenimentele speciale din viata ta. Este portabil si se potriveste in orice locatie iti doresti sa ne chemi. Iti poti iesi din tipare alaturi de prieteni tai si poti adauga un strop de nebunie extra, folosind accesoriile din recuzita noastra.

Un Photo booth este perfect pentru orice petrecere, fie ea privata sau corporate. Desenam zambete la ziua ta onomastica si iti vom fi alaturi si cand va veti uni destinele. Si daca am fost acolo in ziua nuntii, nu putem lipsi si de la prima petrecere a celui mic. Daca ai o altfel de idee, ne adaptam si vom fi acolo pentru reusita evenimentului tau.


De ce noi?

  • Stim sa desenam zambete chiar si pe cele mai serioase chipuri.
  • Personal prietenos si profesionist
  • Poze profesionale cu rezolutie de inalta calitate
  • Cutie cu accesori (proops) inclusa in pachet pentru extra fun
  • Concept grafic personalizat pentru evenimentul tau
  • O modalitate unica prin care invitatii tai vor ramane cu o aminitre

Cabina Foto

Zile onomastice

Cand ai cei mai buni si nebuni prieteni alaturi de tine, un photobooth este perfect pentru a surprinde cele mai fun momente (de care iti aduce sau... pe care Ooops, le-ai uitat)

Petreceri corporate

Petrecerile pentru echipa ta sunt importante. Petrecerile Corporate sunt locul unde echipa ta se simte apreciata pentru efortul depus si rezultatele obtinute. Sunt si o oportunitate sa uneasca echipa si mai mult. Doar ca de cele mai multe ori, avem nevoie de un icebreaker la astfel de petreceri pentru a ne relaxa. Iar noi il avem: InstantGlow Photo Booth.

Nunta ta

Photo Booth-ul Instant Glow se potriveste perfect in orice cadru. Fie el modern sau traditional, in studio-ul nostru portabil se pot distra invitati de toate varstele. Desenam bucuria invitatilor tai pe un suport magnetic pentru ca ei sa isi aminteasca mereu cu drag de acest eveniment important din viata ta. Aaand... your bride deserve to GLOW!

Botez

Stim cu toti ca e greu sa ne amintim prima petrecere din viata noastra. Uneori ne distram atat de tare incat e greu sa ne amintim chiar si ultima petrecere. Haha. Pentru ca invitatilor le-a placut la prima ta petrecere, vrem sa te ajutam si pe tine sa iti amintesti peste cativa ani de acest moment important. Desigur avem nevoie ca parintii tai sa ne fie complici. Let's Glow!